Træt af ondt i ryggen fra dit kontorjob? Et hævesænkebord vil gøre underværker for dig

Vi er som mennesker ikke bygget til, at sidde ned størstedelen af vores dage. Desværre er det, det mange af os gør alligevel. Alle de mennesker der primært arbejder ved deres computer, bruger store mængder af deres tid ved, at sidde ned. Det kan gå hen og give smerter i ryggen og lænden. Derfor er det en god idé, at kunne ændre den måde du sidder på når du arbejder. 

Brug noget af din arbejdsdag på at stå op i stedet

Når du ændrer din sidde position, når du arbejder ved din computer, så vil du aktivere dine rygmuskler. Når du sidder ned på en kontorstol hele dagen, så falder de fleste sammen i ryggen og i skuldrene. Altså sidder de med buet og afrundet ryg og bruger slet ikke deres muskler i ryggen.

Det vil med tiden gå hen og give rygproblemer. Med et hæve sænkebord kan du nemt komme op og stå for at arbejde flere gange i løbet af dagen. Når du står op, aktiverer du dine rygmuskler og det hjælper med at holde kroppen ved lige.

Find et godt og billigt hæve sænkebord og få det bedre i din ryg.

’Du skal selvfølgelig ikke stå op og arbejde hele dagen. Men når du sidder ned er det en rigtig god idé, at vælge en kontorstol der er god og ergonomisk for din krop. Når du kigger efter en ergonomisk korrekt kontorstol, skal du kigge efter stole der kan indstilles på så mange forskellige måder som muligt.

Vi har alle forskellige kroppe og for, at sikre at du sidder ergonomisk korrekt, er det vigtigt at stolen kan indstilles, så den passer til lige præcis din krop ellers vil den ikke være ergonomisk for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *