Tilføj lidt luksus i hverdagen

Vores ansigt er det første andre mennesker ser, når de møder os. Derfor betyder vores ansigt utrolig meget for, hvordan andre mennesker opfatter os. For dem der lider af hudproblemer eller på anden måde er kede af deres hud i ansigtet, kan det betyde mindre livskvalitet. Men der er heldigvis en hel del du kan gøre selv. For at forbedre din hud i ansigtet. En god renserutine vil næsten altid kunne afhjælpe de problemer, du kan have med din hud. 

Hvornår og hvordan bruger du en facemist? 

Du kan bruge en ansigtsmist på to forskellige måder. Enten som opfrisker i løbet af dagen eller i forbindelse med din renserutine. Du kan sagtens kombinere og både bruge din ansigtsmist i løbet af dagen og til din renserutine. Det ene udelukker ikke det andet. 

Når du bruger den i din renserutine, så skal du først bruge en ansigtsrens. Den fjerner snavs og overskydende fedt fra huden og efterlader din hud ren og klar til at tage imod pleje produkter. Efter du har renset dit ansigt, bruger du din ansigtsmist. Den fungerer lidt som en skintonic. Herefter kan du vælge at bruge et serum, som arbejder med de problemer du kan have med din hud. Til sidst slutter du af med en dag/nat creme. 

Det er vigtigt at finde hudpleje der passer til din hud. Vi har alle forskellige hudtyper og hudproblemer. Nogle døjer med tør hud, andre med fedtet hud eller akne. Det kan også være du er mere bekymret over rynker eller porre. 

Hvis du er i tvivl om, hvad der er det rette for dig, eller hvordan du renser og vedligeholder din hud bedst, så er det altid anbefalet at finde mere info og råd på nettet eller spørge en professionel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *