Storbyen er blevet til noget fantastisk

For 3 dage siden var jeg et smut nede og spise i på en restaurant i Kødbyen med nogle af mine bekendte.


Her blev jeg konstant passeret af folk på løbehjul med motor og vejene var overrendt med motoriserede køretøjer fx el cykler, elektriske longboards og elektriske løbehjul.Indledningsvist blev jeg lidt fortørnet, og ville mest af alt helst misbillige alle dem her, der lavede de her ldit for smarte ting i min verden. Det var særligt yngre der kørte rundt på løbehjul, men hvordan kunne de have råd til det. Jeg spurgte en ung fyr, og han var så sød at forklare at han havde lejet den og slet ikke ejede den. Han gav mig faktisk et lille hint og det var man kunne få promoveringskoder, som man kunne benytte til gratis køreture!


De flest løbehjul der kom forbi mig hed enten Circ, Voi, eller Lime. Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. På min mobil fandt jeg en applikation eller app som de unge kalder det. Så jeg tog mobilen og søgte på WIND rabatkode, som var den app eller det software jeg havde installeret på min mobil.


Efter lidt indtasten fungerede det og så kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da kampagnekoden virkede fint. Der hvor jeg fandt en oversigt over bonusser og rabatter, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne bruge. Det er nok ikke den måde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Storbyens rum til leg

Ansporet af de unge mennesker så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum på en helt ny måde. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny kampagnekode til Parkman, – den havede jeg også fundet på nettet. Derefter gik jeg videre til turens mål – nemlig en skaterpark! Hvad siger du så? Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Hjulene på inliners står i en række. Det er derfor de hedder inliners. Det er så morsomt, og skønt jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med den flotteste sortglinsende cykelhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så panikkede jeg og dette resulterede naturligvis i at jeg mistede balancen fuldstændig og endte på en meget uhensigtsmæssig måde på asfalten.


Herefter var der et par unge fyre der råbte på mig om jeg ikke kunne tænke mig at spille med i deres kamp da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det var i noget der hedder floorball. Det går i korte træk ud på at løbe rundt med hockeystave og skyde efter mål, og selv om det var sjovt, så er jeg bange for jeg ikke var særlig god til floorball og jeg tror, at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Vi fik i hvert fald smæk, som det vist hedder men det var underholdende at prøve Floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At skyde pile med en ordentlig bue for at udleve middelalderlivet i det hektiske moderne storbyliv, lave parkour med Game Denmark på Enghavevej, skyde med airsoft pistoler udendørs på Skovbanen i Taastrup og så kunne jeg også godt tænke mig at slippe ud af escape rooms i DownTown.