Køb sutter online!

Efter e-handel indtog, har marked for sutter og baby grej ændret sig. Man kan fristes til at sige at konsument market har flyttet sig til et mere digitalt marked, hvor man bestiller sine produkter on-demand 24/7. Her er der også penge at spare da konkurrencen er stor og priserne gennemsigtige som gøre pris sammenligningen på hjemmesider som pricerunner.dk osv., så overskueligt for forbruger at virksomhederne mange gange kun kan konkurrere på prisen.

Derfor har virksomheder begyndt at tænke nyt og valgt en ny markeds-strategi for at differencerne sig fra sine konkurrenter, her går det ind og kigger på en effektiv Supply Chain, hvor metoder som LEAN kan gøre processoren kortere og mere effektive og billigere. Herefter fokuserer de på ”Value for Customer”, altså hvad giver mest værdi for kunden og her sker der ofte en Cost-Benefit analyse inde i kunden hoved hvor de udregner, mange gange ubevist hvad Value=Værdi de får ved at handle hos dig.

Her er service også en rigtig god måde at differencerne sig på, men man skal huske at kunden kun vil betale ekstra for hvad kunden mere giver ekstra værdi og ikke hvad i muligvis tilbyder som en ekstra service. Man kan altid prøve at sælge den ekstra service man tilbyder kunden så der skabes mere værdi, men det er ikke altid det lykkes og man bliver pluslig dyre end konkurrenterne. Markedsføring er ekstrem vigtigt i det 21 århundrede, hvor det er altafgørende om man får succes eller ej. Virksomheder og brancher med lav indgangbarriere har det oftest, at de kun kan differencer sig når de laver salget med kunden, grundet til leverandøren oftest er den samme de alle har eller et stort brand har en fastpris politik som man ikke må afvige fra.

Derfor hvis du/i leder efter babyudstyr kan jeg varmt anbefale www.Byhappyme.com/dk som operer i Danmark, Frankrig, Sverige og Storbritannien. De har et stort og bred udvalg af alt baby udstyr fra sutter til bamser som man kan personliggøre til ens smag, man gravere navne, logo og vælge farve.