Derfor bør du prøve en compoundbue

Har du altid gået med en indre drøm om at blive din egen Robin Hood? Måske behøver drømmen faktisk ikke at være så langt væk endda. Med en compoundbue kan du hurtigt blive skarp til at skyde med bue og pil. 

Det er både forholdsvist nemt at lære at blive rimelig præcis, og så er det mega fedt. Det vil altid være en god ide at starte i en klub eller på en bane, når du gerne vil kaste dig ud i at skyde med en compoundbue. Her får du de frieste rammer og de bedste muligheder for at øve dig og tage dine første skridt på vejen mod at blive en sand mester.

Hvorfor lige en compoundbue?

Denne bue er genial på grund af dens opbygning. Den består at et hjul i hver ende af selve buen, så strengen, som du spænder ud med pilen på, går frem og tilbage flere gange. Det betyder, at du kan opbygge mere energi med færre kræfter end ved en klassisk bue. Derfor er den perfekt for både dig, der er helt ny med bue og pil, og dig, der er den lidt mere erfarne skarpskytte. 

Så sjovt er det at skyde med en compoundbue

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste, der skyder med bue og pil, synes det er mega fedt. For mange er det at skyde med bue og pil en drengedrøm, der har levet i mange år inde i kroppen, og derfor er det ekstra fedt for mange at få mulighed for at slippe drømmen fri. 

Derudover er det en super sjov måde at konkurrere med sine venner og holdkammerater på, da det jo er nemt at se, hvem der laver det bedste og mest præcise resultat, når man skyder mod en skydeskive. Du kan læse mere om compoundbuer her.